Hoe mogen we je helpen?

In ons vak maken wij het helaas mee dat nabestaanden ons contacten met de vraag of wij weten wat de wensen van een overledene waren voor de uitvaart. Daarom willen wij je graag als service een wensenboek aanbieden.

Ook als je er niet meer bent is het een fijne wetenschap dat je toch nog heel even de touwtjes in handen mag hebben, op het moment van je afscheid bijvoorbeeld. Want weet jij eigenlijk al welke nummers er afgespeeld moeten worden op jouw uitvaart? En wil je dat jouw dierbaren mooie bloemstukken voor je meenemen, of is een ander persoonlijk gebaar voor de uitvaart ook goed? Dit alles kun je vastleggen in jouw persoonlijke wensenboek.

Voor jezelf & voor je dierbaren
Dit wensenboek zorgt er niet alleen voor dat jij een duidelijk beeld krijgt van hoe jij jouw afscheid voor ogen hebt, het zorgt er ook voor dat je een naslagwerk aan je dierbaren achterlaat dat hen precies vertelt hoe jouw begrafenis of crematie eruit moet komen te zien. Zo krijg jij het afscheid dat jij voor ogen hebt en neem je tegelijkertijd een hoop zorgen uit handen van jouw nabestaanden.

Zorg dat iemand van het bestaan van jouw wensenboek af weet
Om te zorgen dat het wensenboek in de periode rond jouw afscheid bij de juiste persoon in handen komt, is het belangrijk dat je een aantal mensen vertelt over deze bundeling van jouw wensen. Laat weten waar je hem neerlegt, zodat de voor jou belangrijke personen er altijd bij kunnen wanneer het moment daar is.

 

Het wensenboek vind je hier.