Hoe mogen we je helpen?

Welkom bij Eikelenboom Assurantiën!

Ons verhaal begint in 1989, toen mijn vader, Simon Eikelenboom, zijn carrière als account manager bij Royal Nederland inruilde voor het ondernemerschap als assurantietussenpersoon. Samen met zijn voormalige assistent, Werner Plucker, besloten ze in 1994 de krachten te bundelen en startten ze de Eikelenboom & Plücker Adviesgroep BV.

In 1996 trad ik, als de volgende generatie, parttime toe tot het bedrijf. Op dat moment was er geen dagstudie voor Assurantiën, dus combineerde ik mijn werk in het bedrijf met avondonderwijs om mijn Assurantie A diploma te behalen. Na het succesvol afronden van mijn opleiding ben ik in 1999 fulltime aan de slag gegaan.

In datzelfde jaar nam ik het stokje over van mijn vader, die met welverdiend pensioen ging. Het bedrijf kreeg een nieuwe naam: Eikelenboom Assurantiën. Onze focus lag toen al op het bieden van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van verzekeringen.

Na een succesvolle jarenlange samenwerking, ging mijn collega Werner Plücker met pensioen in 2022. Dit markeerde een nieuw hoofdstuk voor Eikelenboom Assurantiën. Ik besloot me niet langer te richten op levensverzekeringen en vermogensopbouw, maar ons vooral toe te leggen op schade- en inkomensverzekeringen.

Bij Eikelenboom Assurantiën streef ik ernaar om u persoonlijk en professioneel te ondersteunen bij uw verzekeringsbehoeften. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat u op ons kunt vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Alex Eikelenboom
Eigenaar, Eikelenboom Assurantiën

Scherpe autopremie?
meer informatie
Inboedel voldoende verzekerd?
meer informatie