Hoe mogen we je helpen?

Verzekeringen

Laten we beginnen met het besef dat in Nederland vrijwel voor alles verzekeringen bestaan. Of het nu gaat om aansprakelijkheid, auto's, rechtsbijstand, ziektekosten, oceaanstomers, binnenvaartschepen, inboedel, je noemt het en er is waarschijnlijk een verzekering voor.

Risicobeheer

Het doel van risicobeheer is echter niet simpelweg het inventariseren van beschikbare polissen. Het hoofddoel is om risico's in kaart te brengen, zowel zakelijk als particulier. Vervolgens analyseren we of, en op welke manier, deze risico's afgedekt moeten worden.

In dergelijke gevallen onderzoeken wij de mogelijkheden in de markt. We beoordelen welk type polis noodzakelijk is en welke verzekeraar deze kan leveren. Dit vereist een gedegen vergelijking van verschillende oplossingen, zowel op voorwaarden als op prijs.

Nadat alle risico's zijn geïdentificeerd en de meest geschikte oplossingen zijn gevonden, volgt ons advies.

Als je ons advies opvolgt, nemen wij de voorgestelde oplossingen voor onze rekening. We dienen polisaanvragen in, in nauw overleg met jou, of passen bestaande polissen aan indien nodig. Daarna controleren we zorgvuldig of de polissen correct zijn volgens de informatie van de verzekeraars. Bij veranderingen in jouw omstandigheden, houden we de polissen, na uitgebreid overleg, up-to-date. Het is echter van groot belang dat je ons op de hoogte houdt van dergelijke wijzigingen, omdat alleen met voldoende informatie van jouw kant wij je kunnen helpen jouw risico's inzichtelijk en beheersbaar te houden.

Ons vak heet "risicobeheer," en wij nemen dit zeer serieus. We dragen bijna volledige verantwoordelijkheid voor een effectieve uitvoering, want het zijn tenslotte jouw risico's die je aan ons toevertrouwt.

Schade?

En als er dan schade is, staan wij aan jouw zijde. Van het bepalen van de omvang van de schade tot het benoemen van experts en het onderhouden van contacten met verzekeraars of tegenpartijen. We blijven betrokken totdat je krijgt waar je recht op hebt.

 

We staan graag tot je dienst.

 

Inboedel voldoende verzekerd?
meer informatie
Scherpe autopremie?
meer informatie