Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zijn je spullen beschadigd dan ontvang je van de verzekeraar een bedrag om ze te laten repareren. Als dat niet meer kan of als dat te duur is, krijg je een vergoeding zodat je ze kunt vervangen. Een inboedelverzekering gaat uit van de nieuwwaarde. Is de waarde van de beschadigde spullen inmiddels minder dan 40% van de nieuwwaarde? Dan krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Voor antieke spullen en verzamelingen krijg je sowieso maximaal de dagwaarde terug. Maar ook voor spullen die je hebt opgeslagen, omdat je ze niet gebruikt

Elke maatschappij hanteert zijn eigen afschrijvingslijst.

bijvoorbeeld:

Door een valpartij is een eettafel onherstelbaar beschadigd. De tafel is 5,5 jaar oud. Een vergelijkbare tafel van hetzelfde merk kost nu 1.200 euro.

VERZEKERING A Schrijft eettafels in 10 jaar af. Er is nog geen 60 procent van de levensduur van het product verstreken. Vanwege de nieuwwaarderegeling betaalt de verzekeraar de huidige nieuwwaarde uit. Uitkering: 1.200 euro

VERZEKERING B Schrijft eettafels in 8 jaar af. De nieuwwaarderegeling is niet meer van toepassing. De afschrijving bedraagt 69 procent van de huidige nieuwwaarde. Uitkering: 372 euro.

Er is een mogelijkheid om 10 jaar lang nieuwwaarde dekkimg te krijgen voor de inboedel. Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden.