Hoe mogen we je helpen?

herwaardering luxe horlogemerken aan te bevelen

 

De marktsituatie van horloges is op dit moment explosief. Nieuwe doelgroepen betreden de markt. Werkzaam in de IT-wereld, topsporters en jonge succesvolle ondernemers. Allemaal zien ze de wereld als hun speelveld. Liefhebberijen als prestigieuze horloges en juwelen mogen gezien worden.

Deze groep liefhebbers wordt aangetrokken door “jonge” horlogemerken als Richard Mille en Rebellion. Deze horlogemerken profileren zich door een totaal nieuw concept van uurwerktechniek, design en gebruikte materialen. De horloges worden rechtstreeks aangeboden via internet, eigen boetieks en worden gepromoot door bekende sporters of filmsterren. De waardeontwikkeling van deze merken overstijgt alle verwachtingen. Een doordachte marktbenadering, een onderscheidend product en een gelimiteerde productie die al op voorhand is uitverkocht en toegewezen. De waardestijging knalt door het plafond. De waarde van deze horloges wordt niet bepaald door materiaal en hoogwaardige bestaande techniek maar uitsluitend op design en nieuwe meer gecompliceerde uurwerktechnieken. Het is opnieuw de Zwitserse horloge industrie die een onverwachte veerkracht toont.

Bent u in het bezit van horloges van de merken Patek Philippe, Audemars Piguet, Rolex, Richard Mille of Cartier? Dan is een herwaardering, ook als de aanschaf recent heeft plaatsgevonden, aan te bevelen. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 08-06-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.