Hoe mogen we je helpen?

Uw hele gezin beschermd tegen cybercriminaliteit

 

Onze ervaring is dat in de afgelopen jaren onze relaties steeds vaker met cybercriminaliteit te maken krijgen.

De kans dat u of uw gezin getroffen wordt door cybercriminaliteit is groot en neemt de komende jaren naar verwachting verder toe. De kans op cybercriminaliteit (11%) is nu al vele malen groter dan de kans op brand (0.083%)! Welke risico’s loopt u precies? Op deze website vindt u een aantal treffende voorbeelden.

De CyberCare Polis biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp en ondersteuning vanaf het moment dat u vermoedt dat u het slachtoffer bent van cybercriminelen. Verzekerd zijn de kosten van hulpverlening, onderzoek en herstel van het apparaat. De verzekering vergoedt ook geleden schade, bijvoorbeeld het verlies van geld nadat u een gepersonaliseerde nepfactuur hebt betaald. De dekking geldt wereldwijd, dus niet alleen thuis, maar ook op vakantie.

U leest meer over cybercriminaliteit, schadevoorbeelden en over deze verzekeringsoplossing op www.cybercarepolis.nl. De verzekering kost € 15,13 per maand (incl. assurantiebelasting). Voor dit bedrag is het hele gezin verzekerd. Ook kinderen, die zich veelal niet realiseren welke risico’s zij online lopen.

Voor Whatssapp fraude en spoofing biedt de verzekering geen dekking omdat men hier zelf geld overmaakt,

Wilt u meer weten over online risico’s of heeft u vragen over deze verzekering? Neem dan contact met ons op.

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 16-11-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.