Hoe mogen we je helpen?

WOZ-belasting

Huiseigenaren ontvangen jaarlijks tussen 1 februari en 31 maart het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. De WOZ-waarde stelt de gemeente zelf vast op basis van standaard modellen. Omdat een gemeente niet alle woningen apart kan beoordelen ontstaan er vaak fouten in de waardering.

 

Bent u het niet eens met de vermelde waarde van uw woning of twijfelt u eraan?

Dan dient u binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar in te dienen. Wij helpen u graag hierbij. Maak hiervoor gebruik van onze gratis service en klik in de menubalk op de knop WOZ-bezwaarloket om uw aanmelding te starten. Hier vult u de standaardgegevens uit uw aanslagbiljet in. Na ontvangst van uw gegevens stelt onze partner "bezwaarmaker.nl"het bezwaarschrift op en dient deze in bij uw gemeente. Profiteer ook van onze service, want wanneer uw bezwaar wordt aangenomen dan bespaart u niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaren op uw WOZ-aanslag.

 

Succesfactor

Meer dan 40% van de ingediende bezwaarschriften worden landelijk toegekend. bezwaar maken heeft dus zin. 

Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen. 

  • Onroerendezaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting (2e woning)
  • Inkomstenbelasting (eigenwoningforfait)

 

Ook voor zakelijk onroerend goed

Ook voor bedrijfspanden kunt u gebruik maken van onze service. Klik hier om bezwaar te maken tegen de aan u opgelegde aanslag. Deze service is o.b.v. no cure no pay. Wanneer het bezwaar wordt aangenomen dan wordt er 30% succesfee op de besparing ingehouden. Deze inhouding geldt alleen bij zakelijk onroerend goed.

Wilt u eerst de huidige WOZ-waarde van uw woning controleren? Klik dan in de linker menubalk op de knop WOZ-waardeloket. De getoonde WOZ-waarden zijn de formeel door de desbetreffende gemeente vastgestelde WOZ-waarden.

 

Scherpe autopremie?
meer informatie
Inboedel voldoende verzekerd?
meer informatie