Hoe mogen we je helpen?

Verzeker je tegen cybercriminaliteit

Cybercrime is een snel groeiende vorm van criminaliteit. Een toenemend aantal verzekeraars speelt daarop in, met een cyberverzekering voor particulieren.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van cybercriminelen geeft dat veel zorgen en stress. Uw dierbare foto’s of belangrijke documenten zijn mogelijk niet meer toegankelijk, de computer is traag door de aanwezigheid van virussen, u wordt afgeperst nadat uw medisch dossier in handen van criminelen is gevallen, uw pinpas wordt geskimd of u betaalt per abuis een nepfactuur. Of iemand doet zich voor als u, er is dan sprake van identiteitsfraude. Diegene sluit bijvoorbeeld abonnementen af op uw naam of licht mensen op. Allemaal situaties die veel stress en ongemak met zich meebrengen.

Wat is de CyberCare polis?

CyberCare Polis is een verzekering die de kosten van hulpverlening en de schade als gevolg van bepaalde cyberincidenten vergoed.

Waarom CyberCare Polis?
We doen steeds meer online. Bescherm uzelf en uw gezinsleden tegen de risico’s van identiteitsfraude en cybercriminaliteit.

Voor wie is het?
De CyberCare Polis is geschikt voor iedereen die, via een computer of een mobiel apparaat, toegang heeft tot internet.

Welke Cyberincidenten zijn verzekerd?

  • Identiteitsfraude
  • Verlies van geld
  • E-reputatieschade
  • Inbreuk op privacy
  • Aansprakelijkheid
  • Afpersing

Interesse in onze cyberverzekering?
Kijk voor meer informatie op de speciale website. Direct de verzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 28-01-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.