Hoe mogen we je helpen?

Whiplash-uitsluiting bij Promovendum

Autoverzekeraar Promovendum heeft in haar polisvoorwaarden van de schadeverzekering inzittenden (SVI) whiplash uitgesloten. Eén van de meest voorkomende klachten na een auto-ongeval is whiplash. Als een slachtoffer een verzekering bij Promovendum heeft afgesloten, dan wordt de schade als gevolg van whiplash echter dus niet gedekt. Dit is bijzonder, omdat andere verzekeraars een dergelijke uitsluiting (gelukkig) niet kennen.

Niet alleen whiplash, maar alle schades in verband met klachten zonder lichamelijke afwijkingen (waaronder RSI, whiplash en post-whiplash, post-commotioneel syndroom, chronisch pijnsyndroom en alle psychische aandoeningen (depressie, angst- en paniekstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, overspannenheid, overbelasting, burn-out en psycho-somatische klachten) in artikel 5.i. van de SVI-verzekering door Promovendum uitgesloten.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 05-10-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.