Hoe mogen we je helpen?

WOZ-bezwaarloket

Vanaf 1 februari zijn landelijk de aanslagbiljetten WOZ-belasting weer verzonden. Voor het zesde jaar op rij is in veel gevallen de WOZ-waarde van uw woning weer verhoogd. Landelijk zelfs met gemiddeld 10%!

Is de WOZ-waarde van uw woning verhoogd?
Maak dan gebruik van de gratis WOZ-bezwaarloket. Hier inventariseren ze of het voor u interessant is om bezwaar te maken tegen de door u ontvangen WOZ-aanslag. Indien bezwaar maken voor u zinvol is, dan kunt u direct doorklikken naar het bezwaarloket. In dit loket vult u de gegevens uit uw aanslagbiljet in, waarna het bezwaarschrift gratis wordt opgemaakt en ingediend bij uw gemeente.

Heeft u de WOZ-aanslag nog niet ontvangen?
Maak dan na ontvangst van uw aanslagbiljet gebruik van ons WOZ-bezwaarloket. Let op! U dient binnen 6 weken te reageren. Na deze periode neemt uw gemeente het bezwaar niet meer in behandeling. Wacht dus niet tot het te laat is en maak tijdig gebruik van onze gratis service.

Kijk op het WOZ-bezwaarloket of bezwaar maken voor u zinvol is.
Log na ontvangst van uw aanslagbiljet in op het WOZ-bezwaarloket


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-02-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.