Hoe mogen we je helpen?

Nieuw de CyberCare Polis voor particulieren

De invloed van internet op ons dagelijks leven is groot. We brengen steeds meer tijd door op internet: we e-mailen, gamen, bankieren en shoppen, we onderhouden sociale contacten en zoeken naar informatie (bijvoorbeeld over medische zaken of reizen), we lezen het nieuws, bestellen eten, plannen routes en kijken naar TV-series en video’s. Met onze smartphones zijn we fulltime met het internet verbonden en steeds meer huishoudelijke apparaten worden ook op het wereldwijde web aangesloten. Deze ontwikkeling is vooral positief, maar heeft ook negatieve kanten waaronder de opkomst van cybercrime. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de CyberCare Polis. De cyberverzekering voor particulieren, ontwikkeld door Hiscox en Turien & Co., biedt ondersteuning bij online incidenten.


Iedereen loopt het risico slachtoffer te worden
Cybercrime is op dit moment de snelst groeiende vorm van criminaliteit. Cybercrime, computercriminaliteit, digitale criminaliteit: allemaal termen voor deze vorm van criminaliteit die zich richt op computers of andere systemen zoals mobiele telefoons en tablets. Niemand ontkomt tegenwoordig meer aan de technologische vooruitgang. Dit brengt ontzettend veel voordelen met zich mee, maar zorgt ook voor nieuwe risico's.
Bescherming geen overbodige luxe
We verzekeren allemaal onze eigendommen, onze financiële positie en onze gezondheid. Maar verzekert uw relatie ook zijn digitale bezittingen? Beschermt hij zijn online identiteit? Waarschijnlijk niet, maar dat is in deze digitale tijd geen overbodige luxe. De CyberCare Polis verzekert u en uw inwonende gezinsleden bij verschillende cyberincidenten, wereldwijd. Uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar zijn ook meeverzekerd.​
CyberCare Polis; wat is er verzekerd?
Bij de CyberCare Polis zijn de volgende cyberincidenten verzekerd:
- cyberafpersing;
- e-reputatieschade;
- verlies van geld op rekening;
- identiteitsfraude (ook offline);
- inbreuk op privacy;
- aansprakelijkheid.

Hulpverlening door ervaren security professionals
Als u te maken krijgt met één van de bovengenoemde cyberincidenten kunt u rekenen op snelle en doelgerichte dienstverlening. U wordt geholpen door ervaren security professionals die precies weten wat er moet gebeuren in een dergelijke situatie.

Eigenschappen CyberCare Polis
- Maandpremie € 12,50 exclusief assurantiebelasting.
- 10% pakketkorting voor klanten met al een verzekering van Turien & Co.
- Eigen risico € 125 per gebeurtenis.
- Werelddekking.
- € 50.000 verzekerd per gebeurtenis.
- Max € 100.000 per jaar.

Waaruit bestaat de vergoeding?

- Hulpverlening (24/7).
- Computerhulp (data recovery, verwijderen schadelijke software).
- Onderzoekskosten naar oorzaak en omvang van het incident.
- Hulp bij identiteitsfraude.
- Hulp bij verwijderen negatieve berichtgeving online en herstel e-reputatie.
- Vergoeding van kosten in verband met aanspraken van derden in geval van identiteitsfraude en inbreuk op privacy (inclusief kosten van verweer).
- Schadevergoeding bij verlies van geld op rekening.

Zorg voor bescherming met de CyberCare Polis
Tegenwoordig krijgen steeds meer mensen individueel te maken met een vorm van cybercriminaliteit (1 op de 5 in 2017). Persoonsgegevens zijn veel geld waard. Criminelen zijn inventief en gaan ver om persoonsgegevens of privacygevoelige informatie in het bezit te krijgen. Eén klik en het kan al gebeurd zijn. De CyberCare Polis biedt in dit geval optimale ondersteuning.

 

Meer informatie: cybercarepolis


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 20-02-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.